Om Oss

OM OSS

Vår spesialitet er autentisk tyrkisk mat. Hver rett er tilberedt med ferske ingredienser og er håndlaget med forsiktighet. Når du er på jakt etter noe annerledes og deilig, så kom å besøk Divan Restaurant Fredrikstad.

OM OSS

Divan restaurant - et tyrkisk konsept med tradisjonell mat tilbredt på et ekte tyrkisk kjøkken. Det tyrkiske kjøkken er rangert som et av de tredje beste i verden, og har sine spor fra det ottomanske riket. Langsomtkokende gryterretter, grillet kjøtt på spidd, bulgur, grillede grønnsaker og velsmakende nybakt lavesh brød er noe av det du finner på Divans meny. Vårt mål er å skape et familievennlig og funksjonelt miljø som serverer sunne og deilige måltider av kvalitet til overkommelige priser. Våre lokaler passer utmerket for bursdager, utdrikningsslag, julebord m.m for en orientalsk helaften, litt utenom det vanlige. Velkommen til en eksotisk matopplevelse i våre moderne lokaler i Storgata 3.

BLI MED PÅ EVENTYRET

 

Få oppdateringer om nye retter og fremtidige hendelser og arrangementer.

 

PRIVAT SELSKAP

Våre store lokaler egner seg svært godt til både små intime fester til store bryllupsfester, kick off, arrangementer m.m.

Bursdager

 

Bryllupsfester

 

 

STED

 

Storgata 3

1607, Fredrikstad

TELEFON: 934 70 909

 

 

 

 

 

 

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag - Søndag

14:00 - 22:00

 

FØLG OSS PÅ